جدول مقایسه حجم ابزار ومواد

 

جدول مقایسه حجم ابزار ومواد

گاهی اوقات برای اندازه گیری مایعات ویا حجم مواد ویا حجم تخم مرغ در دستور پخت

شیرینی ها وکیک ها ویا بعضی غذاها دچار مشکل می شویم این جدول به شما کمک می

کند تا بتوانید مواد را دقیقا با همان حجم مورد نیاز ودقیق استفاده کنید وبا کم ویا زیاد

 کردن مواد کیک ویاشیرینی ویا غذای موردنظرتا همان گونه که باید، باشد.

این اندازه ها برای ساختن کرم ها ،تونیکها ،ولوسیون های گیاهی نیز کاربرد دارد وبا

 توجه به وسایل در دسترسی که دارید می توانید حجم واندازه دقیق مواد را بکار ببرید.

جدول مقایسه حجم ابزار ومواد

               موادغذایی

میزان

یک قاشق چای  خوری

۶قطره

۱قاشق سوپ خوری

۳قاشق چای خوری

۲قاشق سوپ خوری

۲۸   گرم

۴قاشق سوپ خوری

یک چهارم پیمانه

۱۶ قاشق سوپ خوری

یک پیمانه

۱۵ گرم کره                                             

یک قاشق سوپ خوری

۲۳۰گرم کره یا شکر                                              

یک پیمانه

۴۵۰گرم بادام زمینی                                              

دو ودو سوم پیمانه

۱۱۰گرم گردو                                          

یک پیمانه

۴۵۰گرم نارگیل                                        

۸پیمانه

۱۸۰گرم شکر قهوه ای

یک پیمانه

۱۶۵گرم پودر قند

یک پیمانه

۱۳۵گرم کاکائو

یک پیمانه

۱۲۰گرم بادام

یک پیمانه

۲۸ گرم شکلات

یک ربع پیمانه

۸سفیده تخم مرغ

۱چهارم لیتر =میلی لیتر۲۵۰

۵سفیده تخم مرغ

۲۲۵الی ۲۵۰گرم

۱تخم مرغ کامل

۶۰گرم

یک قاشق سوپخوری

۱۵میلی لیتر

یک قاشق مربا خوری

۵میلی لیتر

یک قاشق چای خوری

۳میلی لیتر

یک پیمانه اندازه گیری

۲۵میلی لیتر

 

 

جدول مقایسه درجه حرارت در فرهای مختلف

سانتی گراد

فارنهایت

انگلیسی

۵۰

۱۱۰

۷۵

۱۷۰

 

۱

۱۰۰

۲۱۰

۲-۱

۱۲۰

۲۵۰

۳-۲

۱۵۰

۳۱۰

۴-۳

۱۷۵

۳۵۰

۵-۴

۲۰۵

۴۰۰

۶-۵

۲۳۰

۴۵۰

۷-۶

۲۷۰

۵۰۰

۸-۷

۲۸۰

۵۵۰

۹-۸

۳۰۰

۵۷۰

۱۰-۹

با توجه به اعداد وارقام وهمچنین میزان حجم مواد در این جا خیلی آسان تر می توانید

میزان دقیق مواد را اندازه گیری کنید .وهمچنین با کمک جدول پائین درجه مناسب برای

 پخت هر نوع غذا رادرست تنظیم کنیم تا غذا ها خام ویا سوخته تحویل نگیریم .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *