طرز تهیه شامی لبنانی

غذایی بسیار ساده وخوشمزه برای کسانی که وقت کم دارند. هزینه این غذا بسیار کم ومعمولا مواد آن در دسترس همگان می باشد.
دارای موادپروتیینی وسبزیجات میباشد وسویا خود پروتیین که انرژی زیادی دارد اما کم کالری میباشد در صورتیکه با روغن کنجد پخته شود غذایی مناسب وسالم برای خانواده می باشد.بچه ها این غذا را بسیار دوست دارند وبه قول معروف این غذا خوش خوراک است
طرز تهیه شامی لبنانی بامواد همیشه در دسترس:

گوشت چرخ کرده …………۱۰۰گرم

پیاز رنده شده …………….یک عدد

آرد نخود چی ……..دو قاشق غذا خوری

روغن ……………….به مقدار لازم

سبزی خرد شده (تره جعفری وگشنیز)

سویا خیس شده …..دو قاشق غذا خوری (در صورت تمایل)

شامی لبنانی

شامی لبنانی

طرز تهیه :

ابتدا تمام مواد آماده شده را با هم مخلوط می کنیم وهم می زنیم تا یک دست شود . روغن را در تابه ریخته وحرارت را کم می کنیم .سپس از مواد مخلوط شده به اندازه یک توپ گلف برداشته وبا دست آن را به صورت بیضی در می آوریم .شامی باید به حالت روان در روغن در آید وبا حرارت ملایم سرخ شود . روغن کانلا ویا کنجد از چربی بسیار کمتری برخوردار می باشد در صورت تمایل از این روغن استفاده کنید .این شامی بسیار خوشمزه است .برای خانواده تان درست کنید پشیمان نمی شوید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *