چگونه در خانه رژلب با طعم شکلات درست کنیم ؟

رژلب

چگونه در خانه رژلب با طعم شکلات درست کنیم ؟

چگونه در خانه رژلب با طعم شکلات درست کنیم ؟

در ادامه :

چگونه در خانه رژلب با طعم شکلات درست کنیم ؟

چگونه در خانه رژلب با طعم شکلات درست کنیم ؟

 

شکلات نه تنها خوشمزه است، بلکه می تواند برای اهداف زیبایی استفاده شود.

در این پست از مجله خانواده مای اپرا ۲ روش ساده برای ساختن رژلب و براق کننده

لب شکلاتی در خانه را به شما آموزش می دهیم که نه تنها باعث میشود لب های شما

براق و زیبا شوند بلکه بوسه های خوشمزه ای هم نصیب شریک زندگی تان خواهید کرد.

 

اولین راه برای ساختن برق لب شکلاتی ما :

مواد لازم:

– ۱ قاشق  روغن نارگیل
– ۱ قاشق  کره کاکائو
– ۲ تکه شکلات
– کپسول ویتامین E
– ۲ قطره ای از اسانس (اختیاری)

چگونگی آماده سازی:

۱ قاشق  روغن نارگیل، ۱ قاشق غذاخوری کره کاکائو و ۲ عدد شکلات را مخلوط کنید .

این ترکیبات را در روی حرارت بخار آب گذاشته و و به آرامی ذوب کنید   (گرم کردن در حرارت بسیار کم)

کاملا  به هم بزنید. باید بیش از ۵ دقیقه طول بکشد. سپس  یک کپسول ویتامین E و در آخر

 (به صورت اختیاری: شما می توانید چند قطره روغن اسانس به آن اضافه کنید )

به عنوان مثال  اسانس  گل رز یا روغن یاس، که دارای  بوی شگفت انگیز ی می باشد را اضافه کنید)،

خوب مخلوط کنید  تا به حالت پوره در بیاید  مواد را داخل یک ظرف کوچک استریل شده از قبل بریزید .

صبر کنید تا برق لب شما خنک شود و به حالت جامد در بیاید .

برق لب شما آماده است هم خوشمزه و طبیعی و با بو و عطر مواد طبیعی و هم برق لب بدون مواد شیمیایی

ساخته اید .می توانیدآن را در یخچال نگه  داری کنید ما توصیه می کنیم این برق لب خانگی را در کیف خود قرار

ندهید  زیرا در مقابل حرارت ذوب میشود پس بهتر است در جای خنک نگه داری کنید .

چگونه در خانه رژلب با طعم شکلات درست کنیم ؟

چگونه در خانه رژلب با طعم شکلات درست کنیم ؟

۲-روش دوم  ساخت  رژ لب شکلاتی :

مواد لازم:

 

– ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
– ۱ قاشق سوپخوری موم زنبور عسل (می توان آن را رنده یا به شکل مروارید)
– ۱ قاشق چای خوری عسل
– ۱ قاشق جدول پودر کاکائو
– ۳ تراشه شکلات
– ۳ قطره روغن اسانس یاسمن (شما می توانید روغن اسانسی را که دوست دارید را انتخاب کنید،

می توانید از اسطوخودوس یا وانیل  استفاده کنید .اختیاری)

– ۱ کپسول ویتامین E (اختیاری)

– برای درست کردن رنگ قرمز روشن، می تونید از پودر ریشه ی چغندر استفاده کنید.

– با استفاده از دارچین، می تونید یه رنگ قهوه ای مایل به قرمز به دست بیارید.

– زردچوبه رو می تونید با پودر های دیگه مخلوط کنید تا یه سایه ی مسی رنگ ایجاد کنید.

– با پودر کاکائو هم می تونید رنگ قهوه ای مات ایجاد کنید.

-از پودر هویج نیز به عنوان رنگ نارنجی می توانید استفاده کنید و یا ملایم کردن رنگ های دیگر

-در صورتی که هیچ کدام از رنگ های گفته شده مد نظر شما نیست میتوانید از رنگ های خوراکی

که کاملا  بی ضرر هست و در شیرینی فروشی ها به عنوان رنگ خوراکی به فروش میرسد استفاده

کنید و دقیقا همان رنگ مورد نظر خودرا بسازید .

چگونگی آماده سازی:

 ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون، ۱ قاشق غذا خوری موم زنبور، ۱ قاشق چای

خوری عسل، ۱ قاشق پودر کاکائو و ۳ تکه شکلات به خوبی مخلوط کنید سپس روی

بخار کتری گذاشته و با حرارت ملایم خوب به هم بزنید تا اینکه همه چیز کاملا ذوب شود و

سپس ۳ قطره روغن اسانس یاسمن (یا هر اسانس دیگری را که دوست دارید ) به ان اضاف

کنیدو محتویات یک کپسول ویتامین E اضافه کنید. در آخر رنگ و یا پودر خوراکی مورد نظر را به

مواد اضافه کرده خوب بهم بزنید تا رنگ یکدست شود . مواد آماده شده را در ظرف رژلب قبلی خود

که خالی و استریل شده و یا هر قاب خالی استریل شده ای بریزید و آن را در یخچال بگذارید تا

کاملا خنک شده و ببندد رژلب خانگی با مواد طبیعی ما آماده است.

این رژلب حاوی هیچ گونه ماده شیمیایی یا سرب نیست حتی میتوانید آنرا بخورید ویتامینه

هم هست .? اما به یاد داشته باشید این رژلب را در کیف خود حمل نکنید زیرا روغن ها

تمایل به ذوب شدن دارند و می توانند نشت کنند. در محلی خنک و یا در یخچال نگه داری کنید .

امیدوارم مفید  بوده باشد و همسرتان از بوسه عاشقانه با طعم کاکائو لذت ببرید  ?

زیبا بمان!

ترجمه اختصاصی مجله اینترنتی http://myopra.ir

۲ پاسخ

  1. opra2 گفت:

    با سلام به شما دوست عزیز دلیل استفاده از موم علاوه بر خوراکی بودن ماده و همچنین به دلیل ساختار

    چسبندگی در دمای خانه ویا حتی گرم می باشد و با استفاده از آن عمر رزلب و حالت انسجام آن بیشتر

    خواهد بود .اما از روغن نارگیل هم می توانید استفاده کنید ولی این رژ را فقط در یخچال باید نگهداری کنید .

    موم زنبور عسل به وفور در عطاری ها یافت و بسیار ارزان فیمت می باشد فقط به یاد داشته باشید در حالت

    بن ماری آن را یکدست و رقیق کنید تا در رژ شما حالت تکه تکه نداشته باشد .

    در صورتی که خوراکی نبودن رژ برایتان اهمیت ندارد از تکه های باقی مانده از رژلب قبلی و بلااستفاده می توانید

    به حالت بن ماری یا همان بخار روی کتری رقیق کنید و به مواد رژلب اضافه کنید تا انسجام لازم را به دست بیاورد .

    مواد را بعد از ریختن در قالب در یخچال گذاشته بعد از بسته شدن رژ شما اماده است .

  2. فرزانه گفت:

    سلام ببخشید به جای موم چیمیشه استفاده کرد؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *