10 ماده بسیار مفید برای کاهش وزن(بخش دوم) | مای اپرا

10 ماده بسیار مفید برای کاهش وزن(بخش دوم)

7- سرکه

طبق تحقیقی که محققان ژاپنی در سال 2009بر روی حیوانات  انجام داده اند ،مشخص

 شده که سرکه می تواند از تشکیل توده چربی در بدن جلوگیری کند .موش هایی که

برای 6 هفته اسید استیک (مهمترین ماده موجود در سرکه )تغذیه کردند توده چربی بدنی

 کمتری را در بدن خود ذخیره کردند .

سرکه را می توان در کنار سالاد استفاده کرد که تاثیر آن را دو چندان می کند.

چه شما سرکه وفیبر را با هم مصرف کنید وچه نه ، هردوی این ها ابزارهای بسیار

 عالی برای کنترل اشتها محسوب می شوند که می توانید با مصرف آنها چربی سوزی

 بدن خود را کنترل کنید .

سرکه می تواند میزان قند خون را در غذا کاهش دهد ،که این کار به احساس سیری

وخوردن غذای کمتر منجر می شود.

8- کلسیم

یکی دیگر از خواص کلسیم که شاید تاکنون نشنیده باشید ،این است که این ماده معدنی

علاوه بر نقش کلیدی ومهم خوددر استخوان بندی ،به کنترل گرسنگی هم کمک می کند

.نتیجه تحقیقات نشان می دهد که افرادی که ازاین ماده معدنی استخوان ساز به میزان

کافی مصرف نمی کنند ،میزان توده چربی در بدنشان بیشتر وهمچنین در مهار وکنترل اشتهای خود به غذا خوردن با مشکل مواجه می شوند،هر دوی این عوامل باعث چاقی است .

زنان زیر 50سال ومردان زیر 70سال باید در هر روز یک هزار میلی گرم کلسیم مصرف کنند .

منابع کلسیم :ماست ،شیر ،برگ های کاهو،اسفناج ،خشکبار ،پنیرهای پارمسان ،فتا ،وموزارلا

10 ماده بسیار مفید برای کاهش وزن(بخش دوم)

10 ماده بسیار مفید برای کاهش وزن(بخش دوم)

9- لبنیات

مطالعات وبررسی های صورت گرفته حاکی از این است که تاثیر کلسیم موجود در

 لبنیات، در کاهش وزن وسوزاندن چربی به مراتب قوی تر از کلسیم موجود در منابع

دیگر است .اما استدلال محققان برای این ادعا در این است که مواد معدنی موجود در

 لبنیات با کلسیم بسیار هماهنگ عمل می کنند وتاثیر آن را در کاهش وزن دوچندان می

 کنند .آنها ثابت کردند که خوردن سه وعده لبنیات در روز می تواند چربی بدن را در

افراد چاق به میزان قابل توجهی کاهش دهد .همچنین اگر این افراد در کنار مصرف

 وعده های لبنیاتی ، کالر ی مصرفی خود را از سایر موادغذایی محدود کنند روند

سوزاندن چربی وکاهش وزن تسریع پیدا خواهد کرد.

 10- پروتئین

پروتئین برای کاهش وزن تاثیر بسیار شگفت انگیزی دارد .پروتئین احساس سیری را

افزایش ومیل به غذا خوردن را کاهش می دهد پروتئین همچنین میزان سوخت وسازبعد

 از وعده های غذایی را افزایش می دهد . به عبارت دیگر ، مصرف غذاهای سرشار از

 پروتئین به جای غذاهای سرشار از کر بو هیدرات، منجر به احساس سیری

 بیشتر،گرسنگی کمتر وسوخت وساز بیشتر می شود .افرادی که از رژیم غذایی سرشار

 ازپروتئین تبعیت می کنند ، معمولا تا میانگین  10 درصد کمتر که حدود  200 کالری

 می باشد کمتر غذا مصرف می کنند .

پست های مشابه

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

ارسال نظر