آموزش درست کردن سبزه برای سال نو

آموزش

آموزش درست کردن سبزه برای سال نو

 روش درست کردن سبزه عید 94

 برای مشاهده  آموزش درست کردن سبزه برای سال نو   به ادامه بروید.

این روزها ایده های  زیادی برای درست کردن سبزه سال نو وجود دارد……

این روزها ایده های  زیادی برای درست کردن سبزه سال نو وجود دارد  از شکل حیوان سال نو  تا عروسک ،خانه ….اما به نظز من یکی از یباترین

ایده ها درست کردن سبزه به شگل درخت می باشد یک سبزه شیک و زیبا که روش درست کردن آن بسیار ساده است و با چند وسیله ساده

و اولیه می توانید یک سبزه شیک و زیبا برای هفت سن خود محیا کنید .

 روش درست کردن سبزه عید 94

مواد لازم :

چوب برای تنه ب قطر یک سانت ونیم
تخم شاهی(از قبل خیس کنید)
گچ مقداری
جوراب نازک زنانه
اسفنج قالبی
چسب حرارتی
گلدان سفالی

 

روش ساختن سبزه به شکل درخت
در آغاز کار اسفنج را با کمک چاقو به اندازه و شکل دلخواه خود در بیاورید در آخر گار می توانید با استفاده از سنباده کاغذی سطح را صاف و یکدست کنید تا کار تمیز در بیاید

می توانید به هرشکلی که دوست دارید اسفنج را در بیاورید اگر اسفنج شما کوچک باشد با استفاده از چسباندن تکه های دیگر از اسفنج به وسیله چسب حرارتی شکل

خود را کامل کنید این شکل می توانمد هر چیزی باشد که سلیقه خود شماست

توجه داشته باشید برای متصل کردن اسفنج ها چسب حرارتی را در مرکز اتصال بزنید.

اگر شکل انتخابی شما درخت است پس چوب مورد نظر که بهتر است هر چه طبیعی تر باشد و به سایز و اندازه درخت شما هم خوانی داشته باشد درون آن فرو کرده

و با چسب مکم می کنیم .

به وسیله یک جوراب نازک تمام سطح شکل  را پوشانده و درپایان کار با سوزن ته گرد یا چسب حرارتی بچسبانید.

چند ساعتی سطح اسفنجی  را درون آب قرار داده تا مرطوب شود، اکنون تمام تخم شاهی ها را که از قبل خیسانده اید

و حالت چسبنده  دارد را روی سطح جوراب بمالید.

تنه درخت را درون گلدان قرار داده و با مخلوط آب و گچ پر کنید و هر روز با آبفشان به سبزه تان آب دهید.

 

یک راهنمایی کوچک برای کاشت انواع سبزه سال نو 

سبزه گندم ۱۰ روز قبل از عید ومقدار گندم ۱لیوان بزرگ

 

سبزه ماش و عدس ۱۵ روز قبل از عید و۱ لیوان ماش یا عدس لازم است

 

سبزه شاهی یا خاکشیر ۵ روز قبل از عید ومقدار ۱ استکان

 

 اما در مورد تخم آفتابگردان مقدار تخمه نصف لیوان کافی است   ۵-۷ روز چون سریع رشد می کند

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *