راهنمای برنامه غذایی

راهنمای برنامه غذایی

 

یک برنامه غذایی متعادل می تواند شمارامطمئن کند که مواد غذایی لازم به بدنتان می رسد .در حالی که یک برنامه پر کربوهیدات (برنج سیب زمینی ،ماکارونی ، نان )

باعث اضافه وزن در شما می شود .علاوه برا ین بسیاری از مواد باارزش به بدن شما نمی رسند.در جدول زیر غذاها به پنج دسته تقسیم شده ومیزان توصیه شده برای هریک معین شده است.

 

 

     گروه غذامقدار مصرف روزانهتعداد دفعات  توصیه 
نان ،غلاتهر قطعه نان معادل دوقطعه نان تست یا ۲۵گرم غلات یا ۱۱۵گرم سیب زمینی۶بار

نان سبوس دار

گوشت ،ماهی ،تخم مرغ ، حبوبات   ۹۰گرم گوشت پخته بدون چربی یا مرغ یا ماهی                          ۲ باربرای گیاه خواران حبوبات همراه غلات 
شیر ،ماست۱۹۰میلی لیتر شیر یا ۱۵۰گرم ماست                                                                     ۲بار شیر سویا در صورت حساسیت 
میوه وسبزییک نوع میوه یا ۹۰گرم سبزی پخته یا یک ظرف سالاد فصل        ۵بار یکی از میوه یا سبزیجات حتما ویتامین سی داشته باشد 
چربی وروغنکره، مارگارین، روغن زیتون ،آفتاب گردان ،ذرت وسویا                       ۲۵تا ۱۵ گرم باید چربی موجود در غذا ها محاسبه شود

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *