معجزه غذا های تلخ برای سلامتی !؟

معجزه غذا های تلخ برای سلامتی !؟

طعم تلخ را در بعضی از سبزیجات شکلات ومواد غذایی خاص تجربه کرد که شاید در میان گروهی

از جوامع چندان طبیعی نباشد اما آن دسته از افرادی که با خوردن شکلات تلخ احساس خوبی پیدا

می کند ذائقه شان به این طعم عادت کرده والبته نه تنها سلامت وقوت قلبشان را نیز تامین می کنند

بلکه به فوایدی دیگری هم در خصوص سلامت جسم دست پیدا می کنند.

مواد غذایی تلخ باعث هضم غذا شده وبه تحریک ذائقه وحس چشایی کمک خواهند کرد جالب این

است که تحقیقات دانشگاهی نشان می دهد که مواد غذایی شیرین به آرامی ذائقه فرد را نسبت به ان

طعم تحلیل می بخشد وبه مرور زمان طعم شیرین عادی خواهد شددر حالی که طعم تلخ در قدرت

چشایی فرد اثر مثبتی خواهد داشت واو را دردرک بهتر مزه همراهی می کند از سوی دیگر جذب

مواد غذایی از طریق مصرف خوراکی های تلخ مثل سبزی ترخون بهتر می شود ودر صورت

پذیرش این طعم ، سلول های چشایی زبان وگیرنده طعم ها تحریک شده وباعث تولید آنزیم های

مختلف گوارشی وترشح صفرا می شود ضمن اینکه گردش خون را نیز تسریع خواهد کرد نکته

قالب توجه دیگر اینکه اگر بدن در جذب مواد مغذی به درستی عمل نکند خوردن مواد غذایی تلخ

این امکان را فراهم می کند .همچنین توصیه متخصصین تغذیه این است که اگر برخی افراد دچار

مشکلات گوارشی هستند پیش ازصرف غذا های سنگین وچرب ،سالاد حاوی سبزیجات تلخ مثل

برگ گل قاصدک را به خوبی جویده ومیل کنند تا از مضرات وعده های غذا های سنگین بکاهند .

لازم به ذکر است که مصرف مواد غذایی تلخ به عملکرد بهتر کبد کمک خواهد کرد وکلسترول

خون را کنترل وهورمون ها را تنظیم می کند به همین دلیل است که اقوام چینی وهندی سال ها قبل

استفاده از مواد غذایی تلخی مثل کلم پیچ تایلندی ، ترب سفید ،برگ گل قاصدک وخوراکی هایی از

این دست را در برنامه غذایی خود جای داده اند .

مواد غذایی تلخ همچنین ضمن کاهش عفونت بدن رفع کننده فضولات نیز بوده وبا از بین بردن

انسداد مجاری موجب گردش مواد مفید در بدن واز میان برداشتن هرگونه موانعی که عملکرد

بدن را با اختلال روبه رو می کند خواهد شد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *